Вы здесь

Філе судака в соусі "Унагі" у східному стилі

(сервірується з картопляним пюре та водоростями "Норі" і "Хіяші Вакаме")

Ціна
220 грн.
Вихід
120/160/20 г

Рапани запечені у вершковому соусі з овочами

   

Ціна
190 грн.
Вихід
400 г

Duck-бургер з халапеньо, соусом "Каррі" та картоплею фрі

(подається з картоплею-фрі)

Ціна
195 грн.
Вихід
320/150/50 г

Гамбургер з сиром чеддер та картопляними часточками

                                                                                                

Ціна
195 грн.
Вихід
370/150/50 г

Рисова локшина з качкою, чорними грибами "Муер" та солодким перцем

  

Ціна
170 грн.
Вихід
350 г

Телячий ошийок з овочами-гриль та вершковим соусом з лисичками

  

Ціна
190 грн.
Вихід
140/120/30 г

Свинячі реберця в медово-імбирному соусі

  

Ціна
240 грн.
Вихід
200/120 г

Ковбаски з індички з в'яленими томатами та орегано

(подаються з картопляними крокетами та домашньою аджикою)

Ціна
140 грн.
Вихід
150/120/50 г

Гострі свинячі ковбаски глазуровані в імперському стауті

(подаються з тушкованою з овочами сочевицею)

Ціна
140 грн.
Вихід
150/150 г

Франкфуртські сосиски з тушкованою капустою з беконом

                                                                                                

Ціна
150 грн.
Вихід
150/150/30 г

Страницы