Вы здесь

Декілька слів від шефа

Секрет успіху ресторану «Солом’янська броварня» простий: ми використовуємо найсвіжіші продукти, професіоналізм нашої команди дає можливість створювати страви високої якості, а найголовніше - ми готуємо для вас з любов'ю!

Обов'язково скуштуйте "Мікс-салат з качиною грудкою, карамелізованими яблуками і соусом "Хойсін"", а для компанії пропоную замовити "Велике каре теляти, обсмажене на деревному вугіллі" чи "Свиний ошийок-фламбе, запечений цілим шматком".

Усе готуємо тут, починаючи від закусок до пива, завершуючи фірмовими основними стравами та десертами.

Чотири види фірмових ковбас, "Гарячі свинячі вушка з нашої коптильні", "Запечена свиняча рулька" - чудовий супровід до нашого пива. Та, що не менш важливо, усі страви готуються на очищеній воді.

   Для святкування Вашого Дня Народження, ювілею, корпоративу, ми розробили спеціальне банкетне та фуршетне меню. "Філе лосося гарячого копчення", "Телячій ошийок, запечений з імперським стаутом", "Мікс-салат з слабосоленим лососем та хрусткими начос", "Кабачкові оладки з рікоттою, базиліком та грецьким йогуртом" - ці та інші дуже смачні страви допоможуть запам'ятати це свято надовго!

 

шеф-кухар ресторану «Солом’янська броварня»,

Чорний Олексій