Вы здесь

Плато гарячих пивних закусок

 (картопляні часточки з харіссою, хрустке куряче філе "Панко", картопляні крокети з перцем халапеньо, пікантні курячі крильця, самоси з телятиною, житні брецелі, три види намазок)

Ціна
550 грн.
Вихід
1500 г

Асорті фірмових ковбасок

(чотири види ковбасок власного виробництва з картопляними часточками з розмарином та часником)

 

Ціна
610 грн.
Вихід
900/300/150 г

Велике каре теляти, обсмажене на деревному вугіллі

(подається з домашньою аджикою та перечним соусом)   

*вага м'яса зазначена у сирому вигляді

Ціна
920 грн.
Вихід
1000/100 г

Ошийок-фламбе, запечений цілим шматком

(подається з грибним соусом)

Ціна
730 грн.
Вихід
1000/100 г